Μπουχαλάκης: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρει η ομάδα του Πειραιά τη νίκη.

Μπουχαλάκης: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και για το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρουμανία.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τι περιμένει: Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μία διακοπή. Δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα παίξει τον ρόλο του. Έχουμε οχτώ παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και μεγαλύτερη διαφορά. Σημαντικό είναι ότι ο κόσμος θα είναι σε φουλ ρυθμό στο γήπεδο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα τον εαυτό μας και να εφαρμόσουμε το πλάνο που θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας.

Για το γκολ στη Ρουμανία: Πάντα ένα γκολ και όταν συνδυάζεται με νίκη και στην εθνική ομάδα που ήταν το πρώτο μου επίσημο είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και κάθε γκολ βοηθάει για να έχεις καλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσω και με την ομάδα μου να σκοράρω και να την βοηθήσω να πάρει νίκες. Από 'κει και πέρα η Εθνική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για όλους μας και για όλη τη χώρα. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να την φτάσουμε ψηλά.

Για τον Γκουαρντιόλα και τις στατιστικές: Έχει πάει προς τα εκεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Είναι διαφορετικό στο να δεις απλά ένα προφίλ ενός ποδοσφαιριστή και από κάποια νούμερα να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και αλλιώς να εις live τι κάνει στο γήπεδο. Ο καθένας μπορεί να κάνει μία πάσα ή να κάνει ένα σουτ. Έχει χάσει την ουσία ένα η ασίστ και το γκολ. Είναι μια προσωπική μου άποψη αυτό.