ΠΑΟΚ: Αποφασίζει ο Λουτσέσκου για Κρέσπο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα παίξει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Αποφασίζει ο Λουτσέσκου για Κρέσπο

Στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της μία σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια και η αρχή γίνεται από το ματς με τους "πράσινους".

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να βρίσκονται στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή (1/4) προπόνηση και έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή. Ο Λουτσέσκου βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν τεθεί στη διάθεση του, αφού και ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονείται κανονικά εδώ και 20 ημέρες.

Όσον αφορά στον Κρέσπο το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το αν θα παίξει είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως είναι πιθανό να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να έχει ρυθμό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.