ΑΕΚ: Τα σχέδια του Οφρυδόπουλου για το Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές.

ΑΕΚ: Τα σχέδια του Οφρυδόπουλου για το Καραϊσκάκη

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνει σήμερα (2/4) η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" την Κυριακή (3/4, 20:00) δοκιμάζονται στο φαληρικό γήπεδο κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα κάνει σήμερα τις τελευταίες του δοκιμές.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι ο Έλληνας κόουτς θα διατηρήσει το 4-2-3-1, ενώ όλες αυτές τις ημέρες έχει δώσει έμφαση στην τακτική. Ο Οφρυδόπουλος περιμένει να δει την ομάδα του να παίζει με πιο κοντά τις γραμμές και με πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

Ένας από τους προβληματισμούς του Οφρυδόπουλου είναι ποιος θα παίξει μπροστά από Κριχόβιακ και Σιμάνσκι. Ο Μάνταλος είναι το φαβορί για να πάρει αυτή τη θέση.

Κατά τα άλλα ο Έλληνας προπονητής έχει κανονικά στη διάθεση του, τους Τσούμπερ, Λιβάι, οι οποίοι μαζί με τον Αραούχο θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.