Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (1/4), διότι ταλαιπωρείται από μία ίωση με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ. Ποιοι έχουν προβάδισμα για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

Πρόβλημα προέκυψε με τον Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο ο Αφρικανός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στη χθεσινή (1/4) προπόνηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς - ως συνήθως - αποφεύγει να ανοίγει τα χαρτιά του στις προπονήσεις και ειδικά πριν από υψηλής σημασίας και ενδιαφέροντος παιχνίδια όπως είναι αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/4, 20.00).

Έχοντας ως δεδομένο ότι ο Γιώργος Μασούρας είχε χάσει την περασμένη εβδομάδα αρκετές προπονήσεις λόγω του κορονοϊού και μη μπαίνοντας τελικά νωρίτερα στο κανονικό πρόγραμμα του υπόλοιπου γκρουπ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική τετράδα στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Οι τρεις θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βέβαια από την Πέμπτη (31/3) έδειξε μία διάθεση να περιμένει έως την τελευταία στιγμή τον Μασούρα.

Αυτή τη στιγμή οι Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο εξτρέμ και Ζοάο Καρβάλιο αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού. Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Η λογική λέει ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα ξεκινήσει, ευρισκόμενος πλέον σε ένα καλό φεγγάρι μετά τα συνεχόμενα γκολ με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιος θα περάσει στο άλλο «φτερό». Διεκδικεί θέση ακόμα και ο Βαλμπουενά, εκτός κι αν ο Μασούρας δείξει στην τελευταία προπόνηση ότι μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Από εκεί και πέρα, η τετράδα της άμυνας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του Παπέ Σισέ (σ.σ. θα τον δει και το Σάββατο ο Μαρτίνς), με τους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο να έχουν «κλειδωμένη» τη θέση τους, με τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά πιθανότατα δίδυμο στα χαφ.