Άρης: Τετ α τετ του Μπούργος με τον Ιτούρμπε

Ο Χερμάν Μπούργος «φτιάχνει» τον Χουάν Ιτούρμπε θέλοντας να τον έχει σε εξαιρετική κατάσταση για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρης: Τετ α τετ του Μπούργος με τον Ιτούρμπε

Ένα πολύ σημαντικό όπλο θεωρεί ο Χερμάν Μπούργος τον Χουάν Ιτούρμπε. Είναι ποδοσφαιριστής που πάνω του ποντάρει πολλά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης του έχει δώσει ενεργό ρόλο.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική των play offs είναι πολύ σημαντικό για τους "κίτρινους" και ο Αργεντινός προπονητής θέλει να έχει τον ποδοσφαιριστή του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Γι' αυτό και στο περιθώριο της προπόνησης οι δύο άνδρες τα είπαν. Ο Μπούργος είχε τετ α τετ με τον Ιτούρμπε σε μία προσπάθεια να τον "φτιάξει" ενόψει των πολύ σημαντικών αγώνων που έχει μπροστά του ο Άρης. Ήθελε να του τονώσει κι άλλο την ψυχολογία και να του δείξει πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα.

Ο Ιτούρμπε είναι ποδοσφαιριστής που με τις ατομικές του ενέργειες μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα παίξει από την αρχή στο ματς με τον ΠΑΣ. Ο Παραγουανός αναμένεται να ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά, ενώ αριστερά τη θέση διεκδικούν οι Γκάμα, Μαντσίνι.