Ο Ανσαριφάρντ υπέρ των γυναικών και το χτυπημένο του μάτι (pic)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δημοσίευσε σοκαριστική φωτογραφία με το χτυπημένο του μάτι, ενώ τάχθηκε υπέρ των γυναικών.

Ο Ανσαριφάρντ υπέρ των γυναικών και το χτυπημένο του μάτι (pic)

Τα δικαιώματα των γυναικών υπερασπίστηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που τάχθηκε κατά της απαγόρευσης εισόδου τους στα γήπεδα. Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ σε ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πήρε το μέρος των γυναικών και παράλληλα δημοσίευσε φωτογραφία με το χτυπημένο του μάτι. Η εικόνα του Καρίμ είναι σοκαριστική και προκλήθηκε όταν οι συμπαίκτες του, του πέταξαν την τούρτα γενεθλίων με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κερί.

Αναλυτικά ο Καριμ Ανσαριφάρντ έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες σας ευχαριστώ για την ανησυχία και το ενδιαφέρον σχετικά με το τραυματισμό που προκλήθηκε στο μάτι μου, το βράδυ του αγώνα με τον Λίβανο. Το ξύλο μέσα στην τούρτα γενεθλίων, ένα χιλιοστό μακριά να ήταν θα μπορούσε άνετα να μου στερήσει την ευλογία του ενός ματιού! Δόξα Τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Ευχαριστώ ειλικρινά τους υπαλλήλους και το θεραπευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Razaviστο Mashhad. Ειδικά την δόκτωρ Σολτάνη και την δόκτωρ Κιαρούδη που μείωσαν τελείως τον κίνδυνο.

Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω προπονήσεις στην Ελλάδα.

Όμως λόγω της επέμβασης δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τον αγώνα, όπως και οι γυναίκες. Είμαι πολύ λυπημένος για τα πικρά γεγονότα που συνέβησαν και ντρέπομαι. Αυτά τα γεγονότα δεν είναι αφορούν την Εθνική ομάδα. Γιατί να αντιμετωπίσουν τέτοια μεταχείριση οι γυναίκες που ήρθαν για να σεβαστούν την Εθνική ομάδα και να ενθαρρύνουν τα παιδιά του Ιράν;

Εθνική ομάδα σημαίνει ομάδα όλου του λαού του Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν αξιοπρέπεια και σεβασμό. Παράκληση και προσωπική μου είναι στους επόμενους αγώνες οι γυναίκες της αγαπημένης μας γης να μπαίνουν στα γήπεδα με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές των αγώνων, ώστε να παρακολουθούν με ασφάλεια και ησυχία τους αγώνες».