ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Κρέσπο, απών ο Μιτρίτσα

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (31/3) προπόνησης στον ΠΑΟΚ, ενώ απών είναι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα που έχει προσβληθεί από κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Κρέσπο, απών ο Μιτρίτσα


Με την επιστροφή των διεθνών συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας. Στη λίστα των απόντων υπάρχει μόνο το όνομα του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι γύρισαν δίχως προβλήματα τραυματισμών και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στους παίκτες που είναι πλέον διαθέσιμοι προστέθηκε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις. Το σημερινό (31/3) πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και την ανάπτυξη της κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11 το πρωί, στο αθλητικό κέντρο «Open TV».