ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για το μέλλον του Μιτρίτσα

Το συμβόλαιο του Αλεξάντρου Μιτρίτσα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν.

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για το μέλλον του Μιτρίτσα

Δημοσίευμα της ιστοσελίδα «ProSport» φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή, καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ο δανεισμός του από την ομάδα της Νέας Υόρκης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην αγορά του παίκτη. Μάλιστα το συμβόλαιο του με τη New York City ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν προκύπτει το παραμικρό για τον ποδοσφαιριστή και εκείνο που τόνιζαν είναι πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του. Μάλιστα υπάρχει η υποψία πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα προέρχεται από το περιβάλλον του παίκτη και με σκοπό να κάνει άνοιγμα σε ομάδες, διότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Η New York City είχε ξοδέψει 8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι λοιπόν και τόσο σίγουρο το τι θα συμβεί το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση.