Ολυμπιακός: Γύρισαν Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, επιστρέφει και ο Σισέ

Στον Ρέντη βρέθηκαν την Πέμπτη οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, ενώ την Παρασκευή αναμένεται και ο Παπέ Σισέ στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Γύρισαν Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, επιστρέφει και ο Σισέ

Γεμίζει το προπονητήριο του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και πιάνουν δουλειά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στον Ρέντη την Πέμπτη (31/3) βρέθηκαν και οι Τόμας Βατσλίκ, Μίχαλ Καρμπόβνικ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι τρεις τους είχαν γυρίσει από χθες (30/3) το βράδυ στη χώρα μας και το πρωί της Πέμπτης έδωσαν το παρών κανονικά στην προπόνηση.

Οι μοναδικοί που απουσίαζαν από τον Ρέντη ήταν οι Παπέ Σισέ και Πιερ Κούντε. Αμφότεροι αναμένονται εντός της ημέρας στη χώρα μας και αύριο (1/4) θα είναι παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Επί της ουσίας ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχοντας μία προπόνηση στα πόδια του. Την Παρασκευή δεν θα μπει σε φουλ πρόγραμμα ο Σισέ και το Σάββατο θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Λογικά θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους".