ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Μπαλογιάννης

Ο Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (31/3) με την ομάδα του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Μπαλογιάννης

Χωρίς τον Μπαλογιάννη που ταλαιπωρείται από ίωση έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (31/3). Στην προπόνηση έλαβε μέρος ο Διαμαντής ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και τρεις παίκτες της Κ19. Δεν προπονήθηκαν οι Επασί, Σελίμοβιτς.

«Με τον Απόστολο Διαμαντή να επιστρέφει και να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (2/4, 16:00) με την Λαμία.

Η σημερινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν οι Γιώργος Γωνιωτάκης, Νίκος Κορνιλάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης από την Κ19, περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Jonathan De Guzman ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Fjorin Durnishaj να συνεχίζει θεραπεία και τον Luc Castaignos ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, λόγω ίωσης, αλλά και οι Devis Epassy και Vahid Selimovic, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (1/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την Λαμία», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης (31/3) ενόψει του αγώνα στη Λαμία με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ.