Bild: «Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ ενδιαφέρονται για τον Κιομουρτζόγλου της Χέρακλες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «Bild», ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός αλλά και η Βέρντερ Βρέμης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ορέστη Κιομουρτζόγλου από την ολλανδική Χέρακλες.

Bild: «Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ ενδιαφέρονται για τον Κιομουρτζόγλου της Χέρακλες»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού αλλά και της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Ορέστη Κιομουρτζόγλου αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται από το 2019 στην Ολλανδία και την Χέρακλες, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει πάρει μέρος σε 26 εμφανίσεις της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει πετύχει 2 γκολ.

Όπως σημειώνει η «Bild», η Βέρντερ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Ελληνογερμανού άσου, ωστόσο, την ίδια στιγμή, έχει ανταγωνισμό από τους δύο «αιωνίους» της χώρας μας, τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα βέβαια, υπογραμμίζεται ότι ο Κιομουρτζόγλου θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί με τον σύλλογο της Βρέμης ακόμα κι αν η Βέρντερ παρέμενε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Έπειτα από το πέρας 27 αγωνιστικών, οι «πράσινοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που χαρίζει την απευθείας άνοδο στην Bundesliga, έξι μόλις «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Κιομουρτζόγλου είναι δύο φορές διεθνής και με την εθνική ομάδα της Γερμανίας κάτω των 21 χρόνων.