Σισέ: Η αποθέωση, η εκτόξευση και τα… φλερτ

Στη Σενεγάλη αποθεώνουν τον Παπέ Σισέ, ο οποίος κάνει μία ονειρεμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής του ομάδας.

Σισέ: Η αποθέωση, η εκτόξευση και τα… φλερτ

Η Σενεγάλη εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ και ο Παπέ Σισέ ετοιμάζεται να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές. Ήδη ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός κάνει μία ονειρεμένη σεζόν.

Με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι η κολόνα της άμυνας του. Με την Εθνική του ομάδα κατέκτησε το Copa Africa και το βράδυ της Τρίτης πανηγύρισε στην πρόκριση του στο Μουντιάλ. Σε όλα αυτά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν είναι απλά μέρος μίας ομάδας που τα πηγαίνει περίφημα.

Στην πατρίδα του πίνουν νερό στο όνομα του και θεωρούν πως είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν. Μία Σενεγάλη που έχει ποδοσφαιριστές σταρ, αλλά ο Σισέ έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίζει πρωτοφανή αποθέωση από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι κάνουν λόγο για το τέλειο παιχνίδι.

Ο Σισέ απολαμβάνει όλο αυτό που του συμβαίνει φέτος, όμως, γνωρίζει πως η σεζόν όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά έχει μπροστά και πολύ σημαντικά παιχνίδια μέχρι να φτάσει στο φινάλε της. Και για τον Αφρικανό στόπερ είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσει ακόμη ένα νταμπλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, ωστόσο έχουν αναπτυχθεί αρκετά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Πολλές είναι οι ομάδες που ασχολούνται με την περίπτωση του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να ενδώσει τόσο εύκολα στις πιέσεις απ' όπου κι αν προέρχονται αυτές.