Ολυμπιακός: Η αναζήτηση αριστερού μπακ και η προτεραιότητα του Μαρτίνς με τον Φώτη Κίτσο

Τα ονόματα των Ιρακλί Αζαρόβι, Άλεξ Μπανγκουρά και Γκισλέν Κονάν είναι στην επικαιρότητα, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή δίνει προτεραιότητα στον Φώτη Κίτσο.

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση αριστερού μπακ και η προτεραιότητα του Μαρτίνς με τον Φώτη Κίτσο

Τον τελευταίο καιρό έχει «σηκωθεί» μπόλικη συζήτηση γύρω από το θέμα των ακραίων μπακ. Κυρίως για τις ματιές που ρίχνει ο Ολυμπιακός στην αγορά για το «μπακ απ» του Ρέαμπτσιουκ ή ακόμη-ακόμη και για να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο πώλησης του Μολδαβού.

Τα ονόματα που κυριαρχούν είναι του Γεωργιανού Ιρακλί Αζαρόβι, του Αφρικανού (Σιέρρα Λεόνε) Άλεξ Μπανγκουρά και του Ιβοριανού Γκισλέν Κονάν. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος από την Ρεμς και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις, ο Κονάν προέρχεται και από μία αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανσουά Μοντέστο.

Όσο για τους Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι και Άλεξ Μπανγκουρά της Καμπούρ; Είναι δύο περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί εξονυχιστικά από το τμήμα σκάουτινγκ και φέρονται να έχουν περάσει τα απαραίτητα τεστ. Ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις λόγω των οικονομικών απαιτήσεων των συλλόγων τους.

Προς το παρόν, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η προτεραιότητα του Μαρτίνς είναι να «δουλέψει» λίγο παραπάνω με τον Φώτη Κίτσο έως το τέλος της σεζόν και... βλέπουμε τι θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα.

Αν βέβαια υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει κάτι άμεσα π.χ. με τον Αζαρόβι, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Όλα αυτά όμως είναι υποθετικά σενάρια.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, ο Μαρτίνς περιμένει τον Κίτσο να επιστρέψει από την Ελπίδων και έχει σκοπό να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο μαζί του. Μην ξεχνάμε ότι θέλει να τον προετοιμάσει και για το καλοκαίρι. Εκεί όπου ο Κίτσος για πρώτη φορά θα λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.