Ολυμπιακός: Το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο για Ονιεκούρου και Τουρκία

Και την Δευτέρα (28/3) έκαναν αναφορές στον Χένρι Ονιεκούρου, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έβαλαν τα πράγματα σε μία ρεαλιστική βάση για το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο για Ονιεκούρου και Τουρκία

Ο Χένρι Ονιεκούρου είδε ξανά το όνομά του στην τουρκική επικαιρότητα. Πάλι τα ίδια έγραφαν οι γείτονες. Αναφέρθηκαν ξανά στο ταξίδι του στην Τουρκία και στο ενδιαφέρον της Μπασάκσεχιρ. Πρόσθεσαν και την Γαλατασαράι στο «κόλπο».

Απλώς την Δευτέρα (28/3) οι Τούρκοι έβαλαν τα πράγματα σε μία ρεαλιστική βάση. Ίσως είναι η πρώτη φορά που προσεγγίζουν ορθολογικά την υπόθεση του Νιγηριανού εξτρέμ και όχι με παράλογο τρόπο.

Αυτό που ισχυρίζονταν λοιπόν την Δευτέρα (28/3), ήταν ότι η Μπασάκσεχιρ αν επιδιώξει να πάρει τον Ονιεκούρου, τότε θα κοιτάξει να τον πάρει δανεικό. Τί σημαίνει αυτό; Ότι τα περί «περήφανης» πώλησης που έγραφαν το προηγούμενο διάστημα, ήταν ένα ωραίο παραμύθι που δεν είχε... δράκο.

Αυτή τη στιγμή ο Ονιεκούρου, ο οποίος προέρχεται από μία κακή σεζόν με τον Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα θα βρει ομάδα που θα επιδιώξει να τον αγοράσει.

Πέρσι που ο Ολυμπιακός συνομιλούσε με την Μονακό για την αγορά του, όταν μπήκε στο κόλπο η Γαλατά, η πρόταση που είχε κάνει στους Μονεγάσκους ήταν για τον δανεισμό του.

Γιατί λοιπόν να αλλάξουν τακτική οι Τούρκοι «μνηστήρες» το ερχόμενο καλοκαίρι; Βλέποντας ότι είναι σε κακή κατάσταση ο Ονιεκούρου και την ίδια στιγμή την επιθυμία του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι, είναι λογικό ότι θα παίξουν με τον χρόνο για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό «deal». Για αυτό το λόγο στην παρούσα φάση ο δανεισμός μοιάζει ως το πιο ρεαλιστικό σενάριο.

Για την ιστορία πάντως, ακόμη δεν έχει ενοχλήσει κανένας τον Ολυμπιακό παρά τα όσα γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ.