Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και ο Φαντιγκά!

Τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη και το πότε θα επιστρέψει στη δράση, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά για την τελική ευθεία των πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και ο Φαντιγκά!

Απολύτως φυσιολογικό θεωρείται το να στραφούν τα περισσότερα βλέμματα και φλας πάνω στον Κώστα Φορτούνη τις τελευταίες μέρες. Άγνωστο είναι ακόμα πότε θα τον ξαναδούμε να φοράει τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε επίσημο παιχνίδι. Ο αρχηγός δεν πονάει πλέον και ελπίζει να είναι σε πρώτη φάση στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή (3/4).

Τη στιγμή λοιπόν που όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το πότε θα επιστρέψει ο Φορτούνης, ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί σε καθημερινή βάση να «φτιάξει» ή μάλλον, να προετοιμάσει τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Εκείνος ήταν άλλωστε που επέμενε από την πρώτη μέρα που αποκτήθηκε, ότι τον 21χρονο Γάλλο χαφ τον θέλει οπωσδήποτε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Τον έβαλε μάλιστα και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Αταλάντα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τον αναμενόμενο χρόνο σε σχέση με τον «θόρυβο» που προκάλεσε η απόκτησή του.

Ο Μαρτίνς λοιπόν τον ετοιμάζει και έχουν δουλέψει αρκετά μαζί του τον τελευταίο καιρό ως προς το κομμάτι της ενδυνάμωσης... Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει πρόθεση π.χ. να τον χρησιμοποιήσει μόνο όταν θα έχει κριθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δείχνει μία τάση σαν να θέλει να του δώσει νωρίτερα χρόνο, να τον ξαναβάλει να... κολυμπήσει στα πιο βαθιά, σε ματς που «καίει» η μπάλα και όχι στα αδιάφορα.

Εννοείται ότι το «κυρίως μενού» από πλευράς Φαντιγκά θα το δούμε από την νέα σεζόν, αφού θα έχει ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και πάλι, όμως, ο Μαρτίνς επιδιώξει από τώρα να τον προετοιμάσει και για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για παίκτη που πιστεύουν στο λιμάνι ότι θα τους βγει σαν τον Αγκιμπού και ακόμη παραπάνω!