Ολυμπιακός: Επιστροφή στις προπονήσεις, τελευταίος γυρίζει ο Σισέ

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/3) θα ξαναπιάσουν δουλειά στον Ρέντη, με παρόντες τους Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Παπέ Σισέ θα έχει το πιο κοπιαστικό ταξίδι από τους διεθνείς. 

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις προπονήσεις, τελευταίος γυρίζει ο Σισέ

Τέλος το διήμερο ρεπό για τους παίκτεςτου Ολυμπιακού. Άλλοι πήγαν στο εξωτερικό (βλέπε Ονιεκούρου), άλλοι προτίμησαν την Αθήνα για να χαλαρώσουν με τις οικογένειές τους και άλλοι έψαχναν εισιτήρια επιστροφής για να επιστρέψουν από την Αφρική (βλέπε Αγκιμπού) και να είναι παρόντες στο δευτεριάτικο (28/3) κάλεσμα του Πέδρο Μαρτίνς στον Ρέντη.

Σε σχέση με την τελευταία της περασμένης εβδομάδας θα υπάρξουν τρεις προσθήκες: Ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Γιώργος Μασούρας που έδειξε ότι αφήνει πίσω του τον κορονοϊό.

Από εκεί και πέρα, αν εξαιρεθεί ο Μπουχαλάκης που βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα για το φιλικό της Εθνικής με το Μαυροβούνιο, οι υπόλοιποι διεθνείς αγωνίζονται την Τρίτη (29/3). Κατά συνέπεια, θα είναι παρόντες στον Ρέντη την Πέμπτη (31/3).

Ο τελευταίος που θα αφιχθή θα είναι ο Σισέ από την μακρινή Σενεγάλη, καθώς παίζει το βράδυ της Τρίτης (29/3, 20.00) τον επαναληπτικό με την Αίγυπτο για τα μπαράζ του Μουντιάλ και αναμένεται στη χώρα μας αργά το βράδυ της επόμενης μέρας (30/3). Το ίδιο ισχύει και για τον Πιερ Κούντε που παίζει στην Αλγερία με το Καμερούν, αλλά ούτως ή άλλως ο Αφρικανός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και των υπόλοιπων διεθνών (Ρέαμπτσιουκ, Βατσλίκ), έτσι ώστε να έχει τουλάχιστον ένα διήμερο για να ετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3/4), εκεί όπου θέλει πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες!