Ολυμπιακός: Πίσω μόνο από τον Κεϊτά της Λίβερπουλ ο Μαντί

Ως δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Γουινέας θεωρούν στην πατρίδα του τον Μαντί Καμαρά. Πίσω μόνο από τον σταρ Κεϊτά της Λίβερπουλ ο άσος του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Πίσω μόνο από τον Κεϊτά της Λίβερπουλ ο Μαντί

Ίσως να έχουν «τσιμπήσει» λίγο τα ποσά στην Γουινέα, αλλά σε ένα αφιέρωμα για τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της χώρας έχουν συμπεριλάβει τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού στη δεκάδα, αλλά τον έχουν και πολύ ψηλά στη λίστα. Δεύτερο, πίσω μόνο από τον σούπερ σταρ της χώρας, τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αφρικανικό μέσο, ο Μαντί αμείβεται με δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τον Ολυμπιακό, έχοντας πιο κάτω για λίγο τον παλιό άσο της Γκλάντμπαχ Ιμπραχίμα Τραορέ, τον Αμαντού Ντιαβαρά της Ρόμα (με 1,8 εκ.), τον Σιμόν Φαλέτ του Ανόβερου, τον Ιλαΐξ Μοριμπά της Βαλένθια, τον Ισιάγκα Σιλά της Τουλούζ (με 1,5 εκ. ευρώ), τον Ζουλιάν Ζανβιέρ της Κασίμπασα, τον Σορί Καμπά της Μίντιλαντ και τον Φρανσουά Καμανό της Λοκομοτίβ Μόσχας με λίγο πάνω από 1,1 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Μακράν πιο πάνω απ' όλους στη λίστα βρίσκεται φυσικά ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ που οι συμπατριώτες του υπολογίζουν ότι εισπράττει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.