Ολυμπιακός: Τι... τρέχει με φορ - Ο «Κόκα», ο Καρίμ κι αυτός που φεύγει και όλο εδώ είναι

Ένα από τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα των «ερυθρόλευκων», στο οποίο αναμένονται εξελίξεις

Ολυμπιακός: Τι... τρέχει με φορ - Ο «Κόκα», ο Καρίμ κι αυτός που φεύγει και όλο εδώ είναι

Ένα από τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στον Ολυμπιακό είναι και αυτό του φορ με τους Πορτογάλους να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν (ή «Κόκα»), με τον Αιγύπτιο να αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντως, όπως αναφέρει σήμερα το «ΦΩΣ», για το θέμα φορ όλα είναι συνάρτηση και με την πώληση του Καρίμ Ανσαριφάρντ καθώς ο Ολυμπιακός έχει από πίσω και τον Μάνο, τον οποίο υπολογίζει αλλά και τον Τζούρτζεβιτς που όλο φεύγει και όλο εδώ είναι.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει ότι παύει τις συζητήσεις για τον «Κόκα». Φαίνεται πώς τα πράγματα αλλάζουν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.

Το γεγονός ότι η Μπράγκα αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με την ουκρανική Ζόρια, είχε ως αποτέλεσμα να φέρει ξανά στο προσκήνιο ότι ο Ολυμπιακός άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με την πορτογαλική ομάδα για τον Αιγύπτιο φορ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με την Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν ή Κόκα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους «αρσεναλίστας» και ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Καρίμ Ανσαριφάρντ σε περίπτωση που φτάσει στην ΠΑΕ η περιβόητη πρόταση που διατυμπανίζει από τις αρχές του καλοκαιριού ο μάνατζερ του Ιρανού.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ