Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε με αντάλλαγμα Σιώπη

Σενάριο ότι μπαίνει ο Έλληνας μέσος στην προσφορά των «ερυθρόλευκων» για να πει το «ναι» η Λα Κορούνια

Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε με αντάλλαγμα Σιώπη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την απόκτηση του Γκιγιέρμε και στην προσπάθεια αυτή είναι πολύ πιθανό να εμπλέκεται και ο Μανώλης Σιώπης.

Η περίπτωση Γκιγιέρμε είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή και πλέον αυτό που προκύπτει είναι ότι οι Πειραιώτες προσπαθούν να αγοράσουν και όχι να δανειστούν τον παίκτη.

Όπως αναφέρει σήμερα στο «ΦΩΣ» ο Αλέξης Βιρβίλης το νέο σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στις συζητήσεις με τη Λα Κορούνια και τον Μανώλη Σιώπη ως έμψυχο αντάλλαγμα. Τον Σιώπη είχε ζητήσει στο παρελθόν η Ισπανική ομάδα. Το συγκεκριμένο σενάριο προς στιγμήν δεν επιβεβαιωνόταν από καμία πλευρά.

Η "Marca" σε πρόσφατο δημοσίευμα της έκανε λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές των «ερυθρολεύκων» με την Ντεπορτίβο και πως άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Στη Λα Κορούνια το έχουν πάρει απόφαση να σπάσουν τα νεύρα των Πειραιωτών, προκειμένου να πάρουν μια καλύτερη πρόταση από αυτήν που ήδη έχουν.

Σε γενικές γραμμές πάντως, στην Ισπανία επικρατεί κλίμα ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα. Κάποια ρεπορτάζ μάλιστα τον έχουν ήδη στείλει στον Πειραιά.

Στο μεταξύ, ο Γκιγιέρμε είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες για το «6», ενώ και ο Άγκου της Πόρτο βρίσκεται στο προσκήνιο. Στη Γαλλία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο Μπορντό, Μαρσέιγ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Πόρτο για την οποία θα ήταν ιδανικό να τον πουλήσει με 4,5 εκατ. ευρώ.