Ολυμπιακός: Η Πόρτο θέλει να πάει στα δικά της μέτρα την υπόθεση Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξακολουθεί να μην έχει βρει τα πατήματά του στην Πόρτο και οι «δράκοι» ενόψει καλοκαιριού θέλουν να πάνε στα δικά τους μέτρα  την υπόθεση αγοράς του από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η Πόρτο θέλει να πάει στα δικά της μέτρα την υπόθεση Σεμέδο

Πολύ περίεργη η φετινή σεζόν για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τόσο σε εξωαγωνιστικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το δε χειρότερο απ’ όλα είναι ότι πήγε με βλέψεις τον Ιανουάριο στην Πόρτο, αλλά ακόμα εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά του.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να απεμπλακεί από τον Πορτογάλο στόπερ οριστικά και αμετάκλητα το καλοκαίρι. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να συμβούν και ορισμένα πράγματα που να οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πράγματα, τα οποία προς το παρόν δεν συμβαίνουν. Όταν μετά από δύο μήνες παρουσίας στο «Ντραγκάο» έχει μόλις 45 λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα και δύο παρουσίες με την Πόρτο Β’, αποτελούν στοιχεία που σίγουρα δεν είναι γοητευτικά για τον Σεμέδο.

Μάλιστα σε αυτά τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Λιόν για το Europa League, ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής και στο μοναδικό γκολ των «λιονέ»!

Τα πράγματα λοιπόν για τον Σεμέδο δεν βαίνουν καλώς στην Πόρτο. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι οι «δράκοι» δεν θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι με αγορά, με την ελπίδα φυσικά ότι από τη νέα σεζόν θα δουν έναν διαφορετικό και πιο ώριμο Σεμέδο.

Απλώς, θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεχάσουμε τα περί οψιόν αγοράς 7 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν μπει στη συμφωνία του Ιανουαρίου (σ.σ. οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για 5,5 εκατομμύρια).

Από τη στιγμή που ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα χρόνο στην Πόρτο, είναι δεδομένο ότι οι Πορτογάλοι θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Στον Ολυμπιακό φυσικά παρακολουθούν την πορεία του στην Πόρτο και σίγουρα δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με όλα όσα βλέπουν να κάνει (ή να μην κάνει) με τη φανέλα των «δράκων».

Κακά τα ψέματα, πλέον η φθίνουσα πορεία του Σεμέδο δύσκολα θα φέρει τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι τον χειμώνα ως προς την οψιόν (7 εκ. Ευρώ), με την Πόρτο να δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της για να πάει την υπόθεση στα δικά της οικονομικά μέτρα, τα οποία θα επιδιώξει να είναι το πολύ γύρω στα... 3 εκατομμύρια!