Ολυμπιακός: Ο Καμπελά και το πρόγραμμα αποκατάστασης έως το Πάσχα

O Ρεμί Καμπελά που εξετάζει σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού, έχει σε πρώτο πλάνο να υπογράψει σε μία ομάδα διετές ή τριετές συμβόλαιο. Πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω τραυματισμού έως το Πάσχα.

Ολυμπιακός: Ο Καμπελά και το πρόγραμμα αποκατάστασης έως το Πάσχα

Ο Ρεμί Καμπελά σε καθημερινή βάση βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στον γαλλικό Τύπο. Και κάπου εκεί δίπλα του μπαίνει και το όνομα του Ολυμπιακού, ο οποίος φαντάζει αυτή τη στιγμή ως μία ελκυστική επιλογή για τον 32χρονο Γάλλο άσο.

Από τη μία έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα καλό συμβόλαιο και από την άλλη την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League ή γενικότερα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα μπορούσε για ένα καλύτερο συμβόλαιο να πάει στο Κατάρ ή στις ΗΠΑ, αλλά προτιμάει να μείνει Ευρώπη και να παίξει έως τα 34 - 35 του σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη γύρω από το θέμα του Καμπελά. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή το πολύ έως το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα έχει ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος.

Προς το παρόν εξακολουθεί να βρίσκεται στο Μονπελιέ και να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Μπορεί ο ίδιος να ισχυριζόταν ότι μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα είναι στο 100%, αλλά οι γιατροί στο Μονπελιέ υποστηρίζουν ότι δεν θέλουν να τον ζορίσουν και τον πηγαίνουν λίγο πιο χαλαρά. Το πιθανότερο είναι δηλαδή έως το Πάσχα να συνεχίσει το πρόγραμμά του, με πρωταρχικό στόχο να είναι στο 100% για να μπει δίχως πρόβλημα στην καλοκαιρινή προετοιμασία σε όποια ομάδα κι αν επιλέξει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του.

Για αυτό το λόγο άλλωστε, δεν έχει σε προτεραιότητα το να πάει σε μία ομάδα έως το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Θέλει από τώρα να επιλέξει την ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί έως το 2024 ή 2025.