Ολυμπιακός: Η αλήθεια για το ταξίδι του Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη

Ο Χένρι Ονιεκούρου εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και έκανε ταξίδι - αστραπή στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για το ταξίδι του Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ορισμένοι εξ αυτών δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξιδάκι αναψυχής. Αυτόν τον χαρακτήρα έχει και το ταξίδι που έκανε ο Χένρι Ονιεκούρου στην πολυαγαπημένη του Κωνσταντινούπολη.

Πήγε καθαρά για αναψυχή στην Πόλη και όχι για να συζητήσει με κάποιον «μνηστήρα» που τον έχει βάλει στο σημάδι για το καλοκαίρι.

Δεν το συζητάμε ότι ομάδες όπως η Μπασάκσεχιρ θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Το ίδιο φυσικά και η Γαλατασαράι, στην οποία είχε κάνει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Όμως, αν ήθελε να συζητήσει με τους δύο τούρκικους συλλόγους (σ.σ. οι γείτονες γράφουν και για την Μπεσίκτας, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει βάση), δεν θα το έκανε σε... δημόσια θέα. Δεν θα έβγαζε στον «αέρα» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Αφήστε δε που απαγορεύεται κιόλας, καθώς όποιος ενδιαφερόμενος θέλει τον Ονιεκούρου, θα πρέπει πρωτίστως να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία (ερώτηση για το πόσο κοστίζει, κατάθεση πρότασης στον σύλλογο και στο τέλος εφόσον υπάρχει συμφωνία γίνεται η κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή).

Οι Τούρκοι λογικό και επόμενο ήταν με αφορμή την παρουσία του Νιγηριανού εξτρέμ στην Κωνσταντινούπολη να τα... φουσκώσουν λίγο στα ρεπορτάζ τους και να πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα. Μόνο που στην παρούσα φάση δεν έχει καμία βάση.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, με τις πιθανότητες φυσικά να είναι συντριπτικά υπέρ της αποχώρησής του από το λιμάνι.