ΠΑΟΚ: Ρουμανικό δημοσίευμα επαναφέρει το ενδιαφέρον της Κραϊόβα για Βαρέλα!

Δημοσιεύματα στην Ρουμανία θέλουν τον Φερνάντο Βαρέλα να επιστρέφει στη Ρουμανία, το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, για λογαριασμό της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα

ΠΑΟΚ: Ρουμανικό δημοσίευμα επαναφέρει το ενδιαφέρον της Κραϊόβα για Βαρέλα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε σ' αγώνα του ΠΑΟΚ, μετά την 5η Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς, κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (20/03), λόγω και των πολλών απουσιών στην αμυντική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά»), με τον Ραζβάν Λουτέσκου να διευκρινίζει ότι θα υπολογίζεται εφεξής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι σχετικά με το μέλλον του στους Θεσσαλονικείς, που δεν φαίνεται να πηγαίνει πέραν της 30ης Ιουνίου.

Έτσι τα δημοσιεύματα στην Ρουμανία για επιστροφή του στη χώρα συνεχίζονται.

Κι αυτή τη φορά συνδέουν τον πρώην παίκτη της Βασλούι (2012-13) και της Στεάουα (2013-16), με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, που θα αποκτήσει τον 34χρονο Πορτογάλο αμυντικό ως ελεύθερο.

Κατά τους Ρουμάνους ο Βαρέλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κραϊόβα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε συζητήσεις και το Γενάρη που τελικά δεν τελεσφόρησαν, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας, καθώς η Κραϊόβα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας θέλει να κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν και αναζητά ενίσχυση.