Ολυμπιακός: Ραντεβού ξανά στον Ρέντη την Δευτέρα (28/3) για τους παίκτες του Μαρτίνς

Διήμερο ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο (26-27/3) και από Δευτέρα (28/3) τα κεφάλια μέσα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3/4, 20.00).

Ολυμπιακός: Ραντεβού ξανά στον Ρέντη την Δευτέρα (28/3) για τους παίκτες του Μαρτίνς

Από Δευτέρα (28/3) πάλι στον Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας την παραπάνω Κυριακή (3/4, 20.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν το πρωί της Παρασκευής (25/3) στον Ρέντη για να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση και το Σαββατοκύριακο (26-27/3), ο Πέδρο Μαρτίνς τούς έδωσε διήμερο ρεπό για να φορτίσουν τις μπαταρίες και από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας να μπουν με καθαρό μυαλό σε ρυθμούς... ΑΕΚ.

Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι ότι σε αυτή τη φάση δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αν εξαιρεθούν οι περιπτώσεις των Μασούρα και Βρουσάι που ταλαιπωρήθηκαν με κορονοϊό και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την ΑΕΚ από την επόμενη εβδομάδα, το μοναδικό άγχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι η κατάσταση με την οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς από τις Εθνικές τους υποχρεώσεις.

Οι τελευταίοι διεθνείς αναμένεται να ενσωματωθούν το αργότερο έως την Πέμπτη (31/3), όπερ σημαίνει ότι θα έχουν μπροστά τους ένα γεμάτο διήμερο για να προπονηθούν και να είναι έτοιμοι για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την «Ένωση» στο Καραϊσκάκη.

Κατά τ’ άλλα, μένει να φανεί τι θα γίνει και με τον Κώστα Φορτούνη και κατά πόσο θα είναι σε θέση για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Απριλίου.