ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κρέσπο - Ειδικό πρόγραμμα για Μιχαηλίδη

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε σήμερα, 25η Μαρτίου, η ομάδα του ΠΑΟΚ. Ατομικό ακολούθησε ο Χοσέ Κρέσπο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κρέσπο - Ειδικό πρόγραμμα για Μιχαηλίδη

Η 25η Μαρτίου βρήκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, με τον Χοσέ Κρέσπο να γυμνάζεται μόνος του, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, πριν την εγχείρηση.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, κυκλοφορίας κι ανάπτυξης με έμφαση στην ομαδική λειτουργία.

Όπως αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Το πρωί της Παρασκευής (25.03), λοιπόν, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κομβικό φινάλε της μεγάλης αυτής σεζόν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, κυκλοφορίας κι ανάπτυξης με έμφαση στην ομαδική λειτουργία, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο γυμνάστηκε μόνος του στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει ειδικό προ εγχειρητικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης. Το Σάββατο (26.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο».