Κριχόβιακ: «Απογοητεύτηκα από το ντεμπούτο μου. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ μίλησε για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ και τα σχέδιά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κριχόβιακ: «Απογοητεύτηκα από το ντεμπούτο μου. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Απογοητευμένος από το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός μέσος, που έχει ενσωματωθεί πλέον στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην «Ένωση», αλλά και τα σχέδιά του ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Λαμβάνω μεγάλο σεβασμό εδώ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απογοητεύτηκα πάντως από το πρώτο ματς, είχα ίωση και δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος. Δεν έπαιξα στο επίπεδο που μπορώ. Τώρα είμαι με την εθνική και έχουμε μπροστά μας το σημαντικότερο ματς της χρονιάς (σ.σ. τα πλέι-οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο με Σουηδία ή Τσεχία), μετά θα επιστρέψω στην Αθήνα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη.

Στη Ρωσία υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις για την επιλογή μου να φύγω, στην Πολωνία με «χειροκρότησαν» γι’ αυτό. Στην ομάδα μου πάντως δεν με είχαν κατακρίνει», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην πολωνική «sport.pl» ο Κριχόβιακ.

Για το μέλλον του, απάντησε:

«Έχω αφήσει τα περισσότερα πράγματά μου στο διαμέρισμα που έχω στο Κράσνονταρ, επειδή έπρεπε να πάρω μαζί μου μόνο δύο βαλίτσες. Είναι δύσκολο να πω τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αυτή είναι η μοναδική απάντηση τώρα. Τον Ιούνιο να γυρίσω στο Κράσνονταρ, θα μιλήσω με τον σύλλογο και θα δούμε για το μέλλον».