«Μοιράζουν εκατομμύρια και ο λαός ματώνει»

Την αντίθεση της στην προσφορά του Γιώργου Βασιλειάδη εξέφρασε με επίσημη θέση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Μοιράζουν εκατομμύρια και ο λαός ματώνει»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε σχετικά με την προσφορά που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στις επτά «άστεγες» ΠΑΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω επίσημης θέσης εξέφρασαν την αντίθεση τους για τη συμφωνία που πρόσφερε ο κ. Βασιλειάδης στις ΠΑΕ που δεν είχαν τηλεοπτική στέγη. Από την πλατεία Αλεξάνδρας κάνουν λόγο για «ψηφοθηρικό σκοπό» της Κυβέρνησης. Επιπλέον επισημαίνεται πως επιχειρείται «αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου» σε βάρος του Έλληνα πολίτη.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες στην επίσημη θέση τους αναφέρουν:

«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ