Λούτσεσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα που δουλεύει για τον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις που σηκώνουν... συζήτηση από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Λούτσεσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα που δουλεύει για τον Ολυμπιακό»

Όπως πάντα, έτσι και τώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τραβά τα βλέμματα με τις δηλώσεις του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην Ρουμανία με αφορμή την ανάληψη της Εθνικής από τον Έντι Ιορντανέσκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στην Ελλάδα υπάρχει ένα σύστημα που δουλεύει για τους Πειραιώτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί...

Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».