Ολυμπιακός: Η (προφανής) εξήγηση για τον «παροπλισμό» του Κούντε

Γιατί ο Πιερ Κούντε έχει μόλις 44 λεπτά συμμετοχής το 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η (προφανής) εξήγηση για τον «παροπλισμό» του Κούντε

Αρκετός «θόρυβος» (καλώς εννοούμενος) είχε προκύψει στο άκουσμα της μεταγραφής του Πιερ Κούντε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Και πώς να μην προκύψει άλλωστε, όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με γεμάτες σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γερμανίας με τη φανέλα της Μάιντζ. Μόνο στην τελευταία του σεζόν στην Bundesliga δεν είχε πολλές συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού που πέρασε.

Ο Καμερουνέζος χαφ λοιπόν εξελίσσεται σε μία μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που «πέρασε και δεν ακούμπησε»! Δυστυχώς για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλιώς είχαν υπολογίσει τα πράγματα με τον Κούντε και αλλιώς τους προέκυψαν.

Αναπόφευκτα προκύπτουν ερωτηματικά για τους λόγους που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει μέσα στο 2022 να του δώσει μόνο 44 λεπτά συμμετοχής και συγκεκριμένα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Κούντε δεν φάνηκε να μπαίνει στο κλίμα του παιχνιδιού. Συν τοις άλλοις - απ’ ό,τι αποδεικνύεται με βάση τις επιλογές του Μαρτίνς στα ματς που ακολούθησαν - ο Αφρικανός χαφ δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε στον Ρέντη, έτσι ώστε να οδηγήσει τον κόουτς του Ολυμπιακού στην απόφαση να τον βάλει στην «εξίσωση».

Λέγεται ότι έγινε μία συζήτηση ανάμεσα στον προπονητή και τον ποδοσφαιριστή. Ότι μίλησαν κατ’ ιδίαν στο γραφείο του Μαρτίνς. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, αλλά εκτιμάται ότι ο Κούντε θα τον επισκέφθηκε με σκοπό να του ζητήσει να πάρει μία ευκαιρία.

Τίποτα όμως... Προφανώς, όλα όσα βλέπει ο Μαρτίνς στον Ρέντη δεν τον ικανοποιούν για να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε μία περίοδο, που ειδικά τα χαφ δείχνουν ότι ξεμένουν από... καύσιμα.