Ο Ολυμπιακός, ο Αζαρόβι και η επιστροφή της Τράμπζονσπορ!

Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ Ιρακλί Αζαρόβι είχε πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ και οι Τούρκοι εμφανίζονται να επανέρχονται ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός, ο Αζαρόβι και η επιστροφή της Τράμπζονσπορ!

Ο Ιρακλί Αζαρόβι ήταν ένα από τα ονόματα αριστερών μπακ που είχαν ακουστεί στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να εξετάστηκε σοβαρά από τους Πειραιώτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονταν από την Γεωργία.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Ντιναμό Μπατούμι είχε φτάσει μία ανάσα από την Τράμπζονσπορ, αλλά λίγο πριν από τις υπογραφές η μεταγραφή του χάλασε.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Γεωργία αναφέρουν ότι ο Αζαρόβι επανέρχεται δυναμικά ενόψει του καλοκαιριού στο προσκήνιο για την Τράμπζονσπορ, η οποία δεν αποκλείεται να ξαναέχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του παίκτη!

Δεν αποκλείεται να είναι ένα τέχνασμα της διοίκησης της Ντιναμό Μπατούμι για να ανεβάσουν την τιμή του και να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την Τράμπζονσπορ, η οποία θα έχει στόχο την επόμενη χρονιά την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι εμπλέκεται ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος για την ώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα αποκτήσει αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Κι αυτό, γιατί στην παρούσα φάση δουλεύεται το πρότζεκτ του Φώτη Κίτσου, με την προοπτική φυσικά να εξελιχθεί σε ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην Γεωργία πάντως θεωρούν σχεδόν βέβαια την αποχώρηση του Ιρακλί Αζαρόβι από την Ντιναμό Μπατούμι το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Τράμπζονσπορ να εξετάζει ξανά σοβαρά την περίπτωσή του.