Ολυμπιακός: Σε πρώτη φάση οι Τούρκοι θέλουν δανεικό τον Ονιεκούρου

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία σχετικά με το ενδιαφέρον κυρίως της Μπασάκσεχιρ για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ολυμπιακός: Σε πρώτη φάση οι Τούρκοι θέλουν δανεικό τον Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Αταλάντα. Η απόφασή του να τον έχει μονίμως εκτός αποστολής και σε συνδυασμό ότι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάθισε στον πάγκο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Λογικό και επόμενο είναι να έχουν ξεκινήσει ήδη στην Τουρκία διάφορα σενάρια για τον Νιγηριανό εξτρέμ. Σενάρια που για την ώρα δεν έχουν ουσιαστική βάση.

Είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα έρθει τελικά πρόταση από έναν σύλλογο της γειτονικής χώρας για τον Ονιεκούρου, καθώς θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Κυρίως οικονομικούς και ανάλογα με το μπάτζετ που θα διαμορφωθεί μετά το καθεστώς επιτήρησης που μπαίνουν αρκετές τούρκικες ομάδες.

Αν θα πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω βάση σε ένα κλαμπ, αυτό δεν είναι ούτε η Μπεσίκτας, ούτε η Γαλατασαράι. Η Μπασάκσεχιρ ήταν η ομάδα που αποδεδειγμένα τον Γενάρη είχε γλυκοκοιτάξει την περίπτωσή του.

Οι πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη λένε ότι σε πρώτη φάση, αν το αποφασίσει η Μπασάκ να κινηθεί για την απόκτηση του Ονιεκούρου, θα επιδιώξει να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού.

Θα επιχειρήσει δηλαδή να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη απόφαση του Ολυμπιακού να μην πορευτεί του χρόνου με τον Αφρικανό εξτρέμ.

Όλα αυτά στην παρούσα φάση είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχει μία πρώτη εικόνα για το πώς σκοπεύει να κινηθεί η Μπασάκσεχιρ, εφόσον πάρει την απόφαση να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Δανεικός και... βλέπουμε! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα βρει και σύμφωνη την πειραϊκή ΠΑΕ.