Ο Γκούτι τα... έχωσε σε Αντσελότι και Βινίσιους για την 4αρα από την Μπαρτσελόνα!

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τα έβαλε με τον Κάρλο Αντσελότι, ειδικά για τις αλλαγές του, αλλά και το μικρό του ροτέισον, ενώ είχε «καρφιά» και για τον Βινίσιους

Ο Γκούτι τα... έχωσε σε Αντσελότι και Βινίσιους για την 4αρα από την Μπαρτσελόνα!

Η συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από 24 ματς αήττητου εντός έδρας, στην La Liga, από την Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να μην θέτει εν αμφιβόλω την κατάκτηση του πρωταθλήματος (αφού εξακολουθεί να προηγείται με 12 βαθμούς από τον εγγύτερο διώκτη της...) αλλά προκάλεσε πολλή ...εσωστρέφεια στους «μερένγκες» κι άφησε εκτεθειμένο τον τεχνικό τους Κάρλο Αντσελότι.

Εκτός από τα ΜΜΕ της Μαδρίτης που τον ...καταχεριάζουν για τις τακτικές επιλογές του (σ. χρησιμοποίηση του Μόντριτς ως ψευτοεννιάρι...) για να καλύψει το κενό του Μπενζεμά, πολλοί ...ανακάλυψαν, τώρα, ότι έχει ένα μικρό ροτέισον αφού κρατά ...παρκαρισμένους παίκτες όπως οι Μπέιλ, Γιόβιτς και Αζάρ.

Στο ίδιο μήκος κύματος εκείνων που «ξιφουλκούν» κατά του Ιταλού (ο οποίος, τις προάλλες, για τους ίδιους, ήταν ...ήρωας όταν απέκλειε την Παρί Σεν Ζερμέν η ομάδα του...) κι ο Γκούτι.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, και προσφάτως προπονητής στις ακαδημίες μιλώντας στην εκπομπή «El Chiringuito TV» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον «Κάρλετο» για τη διαχείριση του αγώνα και ειδικά τις επιλογές του κατά την προσπάθεια του ν' αντιδράσει η ομάδα του.

«Είδα το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και είδα τον πάγκο της Ρεάλ. Ανακαλύπτω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη αλλαγή από τη Ρεάλ ήταν ο Μαριάνο Ντίαθ. Πώς γίνεται; Δεν είναι ο Μπέιλ και ο Αζάρ εκεί; Η πρώτη επιθετική αλλαγή της Ρεάλ είναι ο Μαριάνο, που δεν έχει παίξει φέτος; Είμαι ο Αντσελότι και κοιτάζω στον πάγκο και έχω Αζάρ, Γιόβιτς, Μπέιλ, Ίσκο και μου λέτε ότι δεν μπορώ να βάλω κανέναν τους; Τι συμβαίνει; Έχω χαθεί. Η Ρεάλ δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 12-13 παίκτες. Μια μεγάλη ομάδα που θέλει να παλεύει για το Champions League, για τη La Liga και για το Copa del Rey δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 14 παίκτες. Τι συμβαίνει εκεί;

Όποιος δεν θέλει να παίξει, δεν είναι μέλος της Ρεάλ. Είναι τόσο εύκολο. Αλλά τώρα ας το πει. Ο σύλλογος ή ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να πει σε αυτόν τον παίκτη '"πήγαινε στη συνέντευξη Τύπου και πες ότι δεν θέλεις να παίζεις στη Ρεάλ". Η Ρεάλ σε πληρώνει. Πώς δεν θέλεις να παίξεις;»

Μάλιστα, ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες είχε ...ράμματα και για τη γούνα του Βινίσιους (που διακρίθηκε για μια ...βουτιά του σε προσπάθεια να πάρει πέναλτι σε ένα τετ α τετ...) λέγοντας: «Νοιάζεται περισσότερο για το διαιτητή και τον αντίπαλο από το να παίζει ποδόσφαιρο...»