Άρης: Στα δικαστήρια με Μήτρογλου!

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Άρης και Κώστας Μήτρογλου. 

Άρης: Στα δικαστήρια με Μήτρογλου!

Ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Μήτρογλου έκανε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης και έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διάφορες τους στα δικαστήρια.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ κατηγορεί τον παίκτη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ υποστηρίζουν πως ο παίκτης επέστρεψε υπέρβαρος μετά από άδεια που είχε ζητήσει για να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Από τον Άρη λένε πως ο τεχνικός Χερμάν Μπούργος είχε δείξει έμπρακτα την θέλησή του, με την έλευσή του, να τον επανεντάξει στην ομάδα αλλά κατάλαβε πως αυτό εξαιτίας της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή ήταν αδύνατο.

Ο Μήτρογλου δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του Άρη και όλα θα λυθούν στα δικαστήρια. Να σημειώσουμε τέλος πως η τελευταία συμμετοχή του παίκτη σε αγώνα της ομάδας ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Μήτρογλου υπέστη θλάση αλλά έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο Μήτρογλου αποχωρεί από τον Άρη. Μέτρησε 11 παιχνίδια και 265 λεπτά συμμετοχής, με δύο γκολ στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο περσινό πρωτάθλημα και στη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επίσης πέρσι.