Ολυμπιακός: Πάλι οι καλύτεροι ήταν πρώην παίκτες του!

Ο Καραχάλιος, ο Λοντίγκιν και ο Σάλιακας ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ στην ισοπαλία απέναντι στην πρώην ομάδα τους, τον Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός: Πάλι οι καλύτεροι ήταν πρώην παίκτες του!

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει παλιότερα ματς με γκολ από δικό του παίκτη, τον Καραμάνο, ενώ πολλές φορές ακόμα έχει δει ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τις τάξεις του να διαπρέπουν όταν βρέθηκαν απέναντί του. Φέτος ο Βέργος τού έβαλε γκολ με τον Παναιτωλικό και τα παραδείγματα είναι πολλά.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά, μαζί με τον σκόρερ Περέα (πρώην του... Παναθηναϊκού αυτός), ήταν ο Ζήσης Καραχάλιος που έκανε εκπληκτικό ματς στο κέντρο του γηπέδου, ο Γιούρι Λοντίγκιν με σημαντικές επεμβάσεις ακόμη και στη φάση με το δοκάρι του Λαλά, αλλά και ο Μανώλης Σάλιακας που δεν άφησε από την πλευρά του να περάσει τίποτα. Ούτε Αγκιμπού, Γκάρι, Καρβάλιο που έπαιξαν από εκεί, αλλά ούτε και Ρέαμπτσιουκ που επιθετικά δεν έκανε το παραμικρό.

Αυτοί οι τρεις παίκτες έχουν μικρότερη η μεγαλύτερη παρουσία στον Ολυμπιακό. Ο Καραχάλιος είχε αποκτηθεί πριν από οκτώ χρόνια από την Καρδίτσα, αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει, ενώ ο Σάλιακας με τον Λοντίγκιν έχουν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Ειδικά για τον Σάλιακα ήταν και μία ηχηρή απάντηση σε όσα είχαν ειπωθεί άδικα σε βάρος του περί ευθύνης για την ήττα του ΠΑΣ στο ματς της κανονικής περιόδου επειδή δεν έδιωξε καλά προ του Ελ Αραμπί.

Για τον Σάλιακα, αλλά και για τον Ανδρούτσο που τα είπαν μετά το ματς (ΦΩΤΟ) αξίζει ένα σχόλιο σχετικά με τον αποκλεισμό τους από τον Πογέτ στην Εθνική ενώ ήταν μόνιμοι επί Φαν'τ Σιπ. Κι ειδικά με το πρόβλημα ασθένειας του Βρουσάι, μάλλον θα έπρεπε να ήταν αυτοί οι παίκτες στις κλήσεις του Ουρουγουανού, καθώς προωθήθηκε τώρα εκτάκτως ο Λύρατζης που είναι και η μόνη λύση για την πλευρά,