Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν έχασαν, δεν χάθηκαν…

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε ένα κακό ματς που πολύ εύκολα θα ξεχαστεί και οι δύο ομάδες εξακολουθούν να ελπίζουν για την έξοδο στην Ευρώπη

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Δεν έχασαν, δεν χάθηκαν…

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα με απουσίες και δεν ήθελε να χάσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη. Τα κατάφερε, αφού μπόρεσε να πάρει ισοπαλία 0-0 από τους Θεσσαλονικείς και πλέον ελπίζει για τη συνέχεια.

Αντίθετα οι «κίτρινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τρεις βαθμούς και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Ο Άρης έκλεισε ένα ημίχρονο στο οποίο ήταν αργός, αρκετά κουραστικός, άδειος από ποδοσφαιρικές ιδέες και δίχως διακριθέντα ποδοσφαιριστή.

Προσπάθησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει από τον άξονα αλλά έπεσε πάνω στο εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό συνδυάστηκε με το κακό παιχνίδι των Ματίγια, Σάσα και Γκάμα, ενώ Καμαρά και Εντιαγέ είχαν «κλειδωθεί» από την άμυνα του Παναθηναϊκού με συνέπεια να μην έχουν να επιδείξουν ούτε υποψία συνεργασίας. Ο Ιτούρμπε ήταν ίσως ο μοναδικός δραστήριος αλλά και απελπιστικά μόνος.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους μετά το 25’ ανέβασαν τις γραμμές τους, «απλώθηκαν» στο γήπεδο, έχασαν την ευκαιρία με τον Πούγγουρα στο 28’, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο τον Κουέστα.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βάλουν γκολ για να πάρουν τη νίκη, αλλά από το 65’ κι έπειτα μάλλον φοβόντουσαν μήπως δεχθούν και δεν άνοιγαν τα… χαρτιά τους.

Ελάχιστες φάσεις, πίσω οι γραμμές, παιχνίδι κέντρου και αρκετά νεύρα με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο τελικό 0-0.

Μικρογραφία

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0


Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Σάσα (30’, Καμαρά (89’) – Σένκεφελντ (40’), Αϊτόρ (52’), Παλάσιος (58’), Μπρινιόλι (70’), Πούγγουρας (81’), Σάρλια (89’)


Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μπούργος): Κουέστα-Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο-Σάσα, Ματίγια- Εντιαγέ (67’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε (86’ Ματέο Γκαρσία), Γκάμα (86’ Πάλμα) - Καμαρά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Σάρλια-Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (λ.τ. 75’ Μαουρίσιο), Σάντσεθ- Αϊτόρ Καρλίτος, Παλάσιος (83’ Βαγιανίδης)