Εμβιλά για τη φάση του 1-1 στα Γιάννενα: «Υπάρχει Θεός και βλέπει, όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι»

Ο Γιαν Εμβιλά στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε με τη σειρά του στη φάση της ισοφάρισης του «Άγιαξ».

Εμβιλά για τη φάση του 1-1 στα Γιάννενα: «Υπάρχει Θεός και βλέπει, όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι»

Έξαλλος ήταν ο Γιαν Εμβιλά με τη διαιτησία της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι είδαν ότι υπάρχει χέρι και μόνο ο διαιτητής και ο VAR δεν το είδαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Καραχάλιος ήταν από τους σημαντικότερους του ματς: «Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πράγματι ήταν ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς και στο τέλος μου ζήτησε τη φανέλα και σε ένδειξη φερ πλέι ανταλλάξαμε.

Για τη φάση του 1-1: Όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι του αντιπάλου και το είπαμε στον διαιτητή να το τσεκάρει. Με βλέπετε να χαμογελάω, αλλά όταν ήμουν πιο νέος δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε τώρα, όμως, καταλαβαίνω τι γίνεται και ότι κάποια πράγματα γίνονται πιο σκόπιμα. Έπρεπε ο διαιτητής να πάει να το τσεκάρει. Υπάρχει Θεός, όμως και βλέπει».

Για το αν μίλησε με τον Σισέ: «Μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον ρώτησα αν είναι για εξωτερικό χτύπημα ή κάτι πιο σημαντικό. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδι και τον ημιτελικού του Κυπέλλου. Ελπίζουμε να επανέλθει γρήγορα γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για το ρεκόρ του Πέδρο Μαρτίνς: «Τον έχουμε συγχαρεί. Είναι ένας προπονητής που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που θέλει να κερδίζει ακόμα και στην προπόνηση. Του ευχόμαστε να συνεχίσει να έχει επιτυχίες».

Για το πώς είναι οι δυνάμεις του και αν αντέχει, αφού με την ΑΕΚ θα συμπληρώσει 14 σερί ματς βασικός: «Ελπίζω να παίξω με την ΑΕΚ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μεσολαβεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και την έχουμε ανάγκη όλοι οι παίκτες. Ελπίζω να παίζω για πολύ καιρό γιατί ζούμε από το ποδόσφαιρο».