Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τον «καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο! (highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καθολικά ανώτερος του Βόλου και πήρε πανάξιο διπλό στο Πανθεσσαλικό με 0-2 για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League.

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2: Τον «καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο! (highlights)

Σε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια του μέσα στη σεζόν 2021-2022 ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε πέρα ως πέρα δίκαια από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας με σκορ 0-2 του τοπικού Βόλου, για να... θρονιαστεί στην πρώτη θέση της κατάταξης των playouts της Super League.

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι και πιο ουσιαστικοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν αναιμικό Βόλο που στην πραγματικότητα δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι.

Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο α' μέρος, αρχικά με τον Σίτο να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Φαν Βέερτ στο 15' και ακολούθως τον Κρέσπι να τελειώνει ιδανικά μια εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 25'.

Μάλιστα, ο Αστέρας ήταν αυτός που έδειχνε πιο ικανός να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του, με αποκορύφωμα τη μεγάλη ευκαιρία του -κορυφαίου του γηπέδου- Σίτο στο 60', όταν ο Ισπανός χαφ με μια «φωτοβολίδα» τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

Σκόρερ: 15' Σίτο, 25' Κρέσπι

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: 72’ Σοάρες, 86’ Μπαριέντος, 89’ Ρεγκατέν – 30’ Τασουλής, 42’ Ριέρα, 89’ Σίτο

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Ρίνερ (46’ Ρομέρο) Γκιουλέν Φεράρι – Σοάρες (72’ Μπαρτόλο) Μπαριέντος (87’ Ροσέρο) – Φερνάντες Ορόζ (46’ Νίνης) Κορέα (46’ Ρεγκατέν) – Φαν Βέερτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος – Καρμόνα (67’ Γκαρθία) Αντζουλάς Πίτσου Τασουλής (90’+2’ Γ. Παπαδόπουλος) – Βαλιέντε Σανταφέ (67’ Κανελλόπουλος) – Σίτο Ριέρα (90’+2’ Μιχόπουλος) Κρέσπι (83’ Σονί) – Μπενίτο.