ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός με ΑΕΚ ο Κρέσπο

Τις υπηρεσίες του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. 

ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός με ΑΕΚ ο Κρέσπο

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τον τραυματία Χοσέ Κρέσπο που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Ισπανός στόπερ του «Δικέφαλου» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον επαναληπτικό με την Γάνδη και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τη Γάνδη και η ιστορική πρόκριση είναι ήδη παρελθόν, η Ευρώπη μένει στην άκρη κι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19.03) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις».