Παναθηναϊκός: Με σύνθεση ανάγκης στη Θεσσαλονίκη!

Χωρίς τους Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Χατζηγιοβάνη, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδη θα παραταχθεί αύριο (20/3) ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League

Παναθηναϊκός: Με σύνθεση ανάγκης στη Θεσσαλονίκη!

Με αποστολή ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή (20/3) κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα.

Η ίωση έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον Παναθηναϊκό, με πολλούς παίκτες να είναι κλινήρεις. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους επτά ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν κομβικούς ρόλους στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδης. Λόγω αυτών των απουσιών στην αποστολή της πρώτης ομάδας ενσωματώθηκαν οι Σαρδέλης, Τσιριγώτης και Θεοχάρης που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό Β’.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.