ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Οφρυδόπουλου και ο Κριχόβιακ

Ποιες είναι οι σκέψεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Οφρυδόπουλου και ο Κριχόβιακ

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζεται η ΑΕΚ με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να έχει ως βάση την ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play offs.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν ο Κριχόβιακ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αφού ο ίδιος επιθυμεί πολύ να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Επίσης ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον Οφρυδόπουλο έχει να κάνει με τον Στάνκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, όμως, θεωρεί πως θα είναι έτοιμος να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεση του τον Βράνιες και τον Σιμάνσκι που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, αλλά και τον Σάκχοφ, ο οποίος έχει πλέον στο πλευρό του τη σύζυγο του και είναι πολύ πιο ήρεμος.

Κατά τα άλλα ερωτηματικό υπάρχει για τον Σιμόες, ο οποίος έχει ενοχλήσεις, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται από ίωση. Στα άκρα θα παίξει ο Μισελέν δεξιά και ο Μοχαμάντι αριστερά, ενώ ο Τζαβέλλας θα είναι ο ένας στόπερ και ο παρτενέρ του θα είναι ένας εκ των Βράνιες, Μήτογλου.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι, ενώ θέση δίπλα του θα πάρει ο Κριχόβιακ. Τσούμπερ, Μάνταλος και Άμραμπατ είναι τα φαβορί για τις θέσεις πίσω από τον Αραούχο.