Μπούργος: «Χρειαζόμαστε την ψυχή του κόσμου μας με τον Παναθηναϊκό»

Για τον παράγοντα κόσμο και το πόσο καθοριστικός μπορεί να γίνει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Χερμάν Μπούργος σε δηλώσεις του.  

Μπούργος: «Χρειαζόμαστε την ψυχή του κόσμου μας με τον Παναθηναϊκό»

Το σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός χαρακτήρισε αναγκαία τη στήριξη του κόσμου του Άρη από τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δήλωσε αισιόδοξος λοιπόν ότι θα παίξουν Μαντσίνι και Γκαρσία και τόνισε ότι όλη η ομάδα έχει κάνει σπουδαία προετοιμασία για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Για τον αγώνα επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα πάντα δουλεύουμε καλύτερα τα λάθη που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι κάναμε μεγάλα λάθη και πάμε για τη νίκη».

Για το πόσο κομβικό θεωρεί πως είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το κύριο μέλημα μας είναι η νίκη και πάντα δουλεύουμε γι' αυτό. Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί για να διώξουμε τους αντιπάλους εκτός μάχης».

Για τις απουσίες του Άρη και αν υπολογίζει στους Μαντσίνι και Γκαρσία: «Έχουμε κάνει ένα σπουδαίο πλάνο. Κάνουμε προπονήσεις, σίγουρα έχουμε απώλειες σε ορισμένους αγώνες. Το πλάνο μας είναι να συμμετέχουν και οι δύο, θα δούμε».

Για το αν περιμένει κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο κόσμος έχει πολλούς περιορισμούς για να έρθει στο γήπεδο, παρ' όλα αυτά ελπίζουμε να είναι γεμάτο. Χρειαζόμαστε τη ψυχή του κόσμου στον αγώνα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και αν ήταν όπως το περίμενε: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας. Πώς θα την βελτιώσουμε και πως θα εξελιχθούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».