«Εξελίξεις με Γκιγιέρμε»

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Βραζιλιάνο χαφ στον Πειραιά. 

«Εξελίξεις με Γκιγιέρμε»

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έχει η Λα Κορούνια στα χέρια της για τον Γκιγιέρμε. Η ομάδα της Γαλικίας βέβαια περιμένει πρόταση αγοράς και όχι δανεισμού. Μια πρόταση που δεν έχει βρει πουθενά, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Σάο Πάουλο είναι οι δύο ομάδες που έχουν κάνει την προσφορά τους για δανεισμό του Βραζιλιάνου χαφ.

Ο Γκιγιέρμε από την πλευρά του περιμένει τις εξελίξεις, ελπίζει μάλιστα να τελειώσει γρήγορα το θέμα και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο παίκτης δείχνει ότι είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

Η "Marca" σε χθεσινό τη δημοσίευμα έκανε λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές των «ερυθρολεύκων» με την Ντεπορτίβο και πως άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Στη Λα Κορούνια το έχουν πάρει απόφαση να σπάσουν τα νεύρα των Πειραιωτών, προκειμένου να πάρουν μια καλύτερη πρόταση από αυτήν που ήδη έχουν.

Σε γενικές γραμμές πάντως, στην Ισπανία επικρατεί κλίμα ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα. Κάποια ρεπορτάζ μάλιστα τον έχουν ήδη στείλει στον Πειραιά.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ