ΑΕΚ: Ευχάριστα για Στάνκοβιτς, δυσάρεστα για Σιμόες...

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την επομένη που δεν κατάφερε να το βγάλει όλο λόγω χτυπήματος, αλλά ο Αντρέ Σιμόες ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ (20/03, 19.30)

ΑΕΚ: Ευχάριστα για Στάνκοβιτς, δυσάρεστα για Σιμόες...

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από την προπόνηση της Παρασκευής (18/03) στην ΑΕΚ.

Από την μια ανακούφιση για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που έβγαλε όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης (την επομένη που το εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος του λόγω κτυπήματος από συμπαίκτη του...), αλλά από την άλλη ανησυχία για τον Αντρέ Σιμόες που δεν προπονήθηκε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκονημική.

Έτσι είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο ματς (20/03, 19.30) με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Το ίδιο ισχύει και για τους Λιβάι Γκαρσία, Στράτο Σβάρνα και Λε Ταλέκ, που από την Πέμπτη (17/03) ταλαιπωρούνται με ίωση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, ενώ η Σαββατιάτικη (19/03) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και μετά το πέρας αυτής, ο Οφρυδόπουλος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει στην αποστολή του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά»