«Έκραξε» Νίλσεν και Μπραχίμι ο Γρηγορίου

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκαθάρισε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ότι δεν υπολογίζει πλέον τους Νίλσεν και Μπραχίμι, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των δύο παικτών και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (2-2).

«Έκραξε» Νίλσεν και Μπραχίμι ο Γρηγορίου

Ο προπονητής του Πανιωνίου αποκάλυψε ότι δεν στηρίζεται πλέον τους δύο παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. «Από την πλευρά μου θα πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε αυτά τα δύο παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Η ομάδα ήταν διαφορετική σήμερα στο μεγαλύτερο διάστημα. Θέλαμε πολύ τη νίκη, φτάσαμε πολύ κοντά και θα πω ότι εγκληματίσαμε. Αντί να γίνει το 3-0, αντί να γίνει το 3-1, χαρίζουμε την μπάλα στο 93' και δεχόμαστε ένα καταπληκτικό γκολ από τον Ουάρντα.

Βάσει της εικόνας των παιδιών, πραγματικά εγκληματίσαμε. Μπαίνουν παίκτες αλλαγή και αντί να βοηθήσουν ήταν σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και αυτό είναι δική μου ευθύνη.

Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ξάνθη και να συνεχίσουμε να έχουμε τις ελπίδες μας για την 5αδα. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα που μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθείς να γεμίσεις το ρόστερ τον Ιανουάριο με τα οικονομικά δεδομένα μας, είναι δύσκολο να κάνεις καλές και ουσιαστικές μεταγραφές.

Αλλά ό,τι και να είναι, έχω την εντύπωση πως από φιλότιμο και μόνο πρέπει να μπεις και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν θα σταθώ στην ποιότητα, αλλά στο γεγονός πως δεν μπήκαν ξανά στο ρυθμό του αγώνα. Από πλευρά μου θα πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που έδωσα σε αυτά τα δύο παιδιά».