Ολυμπιακός: Η Έλτσε για Ανδρούτσο και ο Πογιέτ

Ακόμα ένας… μνηστήρας έκανε την εμφάνιση του για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος έχασε τη θέση του στην Εθνική ομάδα.

Ολυμπιακός: Η Έλτσε για Ανδρούτσο και ο Πογιέτ

Πολύ πίσω στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο Πορτογάλος προπονητής το έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος με δηλώσεις του πως ο Έλληνας άσος δεν άρπαξε τις ευκαιρίες που του έδωσε με αποτέλεσμα πλέον να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Από το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο στις 9 Φεβρουαρίου έχει παίξει μόλις επτά λεπτά με την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ είχε παίξει και ένα 90λεπτο με τη Β' ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ξεκάθαρα ο Ανδρούτσος δεν είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και είναι λογικό να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια για το μέλλον του. Δύσκολα, άλλωστε με αυτές τις συνθήκες θα τον βρει η επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ήδη υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τη Μόντσα και τη Φένλο, αλλά δεν είναι και οι μοναδικές που ασχολούνται μαζί του.

Το όνομα του Ανδρούτσο έπεσε στο τραπέζι και για την Έλτσε. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ισπανική ομάδα, η οποία εξετάζει την περίπτωση του. Το άσχημο για τον ίδιο είναι πως ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που έχει τον τελευταίο μήνα του κόστισε και τη θέση του στην εθνική ομάδα, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ.