Καρμπόβνικ: Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ έχει τεθεί εκτός πρώτης ομάδας στον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Καρμπόβνικ: Κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του

Ο Μιχάλ Καρμπόβνικ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Πολωνίας. Ο νεαρός μπακ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πρωταθλητών και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Κάπως έτσι ο "Κάρμπο" βρέθηκε εκτός πρώτης ομάδας και πλέον παίρνει παιχνίδια μόνο με το συγκρότημα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Πολωνός μπακ έχει κάνει έξι συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β', αλλά το θέμα για εκείνον είναι πως πλησιάζει το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε δανεικό από τη Μπράιτον και είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεν έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς, τέθηκε εκτός πρώτης ομάδας και το μέλλον του είναι μακριά από τον Ολυμπιακό.

Ο Καρμπόβνικ θα επιστρέψει στη Μπράιτον με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024, αλλά και εκεί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να προσφέρει. Για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον του και την καριέρα του. Θα πρέπει να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα και στην Πολωνία είναι ένα θέμα που τους απασχολεί σοβαρά.