ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δηλώσαμε ΟΑΚΑ - Να σκεφτεί ο ερασιτέχνης το ολέθριο λάθος του»

Ανακοίνωση των πράσινων που θα δηλώσουν ως δεύτερη έδρα της Ριζούπολη

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δηλώσαμε ΟΑΚΑ - Να σκεφτεί ο ερασιτέχνης το ολέθριο λάθος του»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι δήλωσε ως έδρα το ΟΑΚΑ και κάλεσε τον Ερασιτέχνη να «σκεφτεί ψύχραιμα και να καταλάβει το ολέθριο λάθος που έκανε για την ιστορία της ομάδας».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία.

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά. Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».