ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Κριχόβιακ!

Ο νεαποκτηθείς Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση μαζί με τους νέους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ. Αποφόρτιση για Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες.

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Κριχόβιακ!

Μετά το ατομικό πρόγραμμα της Τρίτης (15/03) στο οποίο επιδόθηκε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ανάμεσα σε υπογραφές, παρουσίαση και ιατρικά τεστ, την Τετάρτη (16/03) ο Πολωνός διεθνής γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, έπειτα από το ρεπό που απόλαυσαν.

Ο 32χρονος Ανατολικοευρωπαίος που επισκέφθηκε και το υπό ανέγερση νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τέθηκε υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για πρώτη φορά στην παρθενική ομαδική προπόνηση που συμμετείχε, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για τον Κυριακάτικο (20/03, 19.30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των play offs της Super League.

Από το πρόγραμμα της απουσίασαν οι Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες που επιδόθηκαν σ' αποφόρτιση.

Ωστόσο από την Πέμπτη (17/03) αναμένεται κι οι τρεις τους να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με το «δικέφαλο του Βορρά».

Εν τω μεταξύ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έβγαλε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, άπαξ, σε εβδομαδιαία βάση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (17/03, 11:30)