Καμπελά: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις»

Ο Ρεμί Καμπελά έκανε δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές. Ο «ρόλος» του Εμβιλά. 

Καμπελά: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις»

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ρεμί Καμπελά, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L'Equipe».

«Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League. Είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν.

Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες…», είπε ο Καμπελά.

Ο Καμπελά λέει ότι έχει απορρίψει την προοπτική του Κατάρ, των ΗΠΑ και της Αραβίας και ότι θα ήθελε να πάει κάπου που θα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Τέλος είπε ότι θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες και ότι έχει και άλλες προτάσεις, προφανώς από Ευρώπη.

«Είχα προσφορές από Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά προτίμησα να πω όχι, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη, να κερδίσω λίγο λιγότερα χρήματα, αλλά να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.

Καθώς ήμουν στην Κορσική, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έρθω να δω τους φίλους μου στη Σεντ Ετιέν για να τους δώσω δύναμη.

Πέρασα μόνο δύο χρόνια εκεί, αλλά είναι ένας σύλλογος που με σημάδεψε πραγματικά. Ο Περίν, o πρώην αρχηγός που έγινε αθλητικός συντονιστής, με ρώτησε αν μπορούσα να περάσω και να βγάλω μερικές φωτογραφίες πριν τον αγώνα. Φυσικά δέχτηκα και όταν βρέθηκα εκεί, επικράτησε απίστευτη ατμόσφαιρα! Με άγγιξε πολύ αλλά μέχρι εκεί.

Δεν είναι ώρα να βρεθούμε, ούτε για τον σύλλογο ούτε για εμένα. Ο μόνος σύλλογος στον οποίο θα συμφωνούσα να υπογράψω για τρεις μήνες θα ήταν η Σεντ Ετιέν. Θα το έκανα και χωρίς να πάρω τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καμπελά.