ΟΦΗ: Με τις γνωστές απουσίες

Οι Καμάου, Ουές, Τοράλ και Καστάνιος αποτελούν τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει Ιωνικού

ΟΦΗ: Με τις γνωστές απουσίες

Το Σάββατο (19/3, 15.00) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου συνεχίστηκε την Τρίτη (15/3) με τον κόουτς Νίκο Νιόπλια να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με τους Καμάου, Ουές, Τοράλ και Καστάνιος να είναι εκτός.

«Παιχνίδι κατοχή μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και παιχνίδι μικρών σχέσεων περιελάμβανε η σημερινή (15/3) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (19/3) κόντρα στον Ιωνικό.

Οι Bruce Kamau και Abdul Weiss συνέχισαν θεραπεία, ο Jon Toral απουσίασε με άδεια και ο Luc Castaignos δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (16/3), στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (15/3) και την προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε στην εξάδα στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς και έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν στα πλέι άουτ, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην πρώτη θέση των αγώνων κατάταξης και στην 7η συνολικά.